Generálkivitelezés - nem csak nagyoknak

Az elsőt az ellenségednek, a másodikat a barátodnak...

Késedelmes és/vagy hibás teljesítés, egymásra mutogatás, pótmunka-költségek, idegtépő viták a vállalkozókkal - mindannyian ismerjük azokat a rendkívül bosszantó, sok időt és energiát felemésztő problémákat, amivel egy építkezés járhat. Sokan azért nem is vágnak bele egy komolyabb átalakításba vagy építkezésbe, mert már vannak rossz tapasztalataik, vagy mert egyszerűen úgy érzik, megbecsülni sem lehet, hogy mennyi időbe és pénzbe fog kerülni a végén a munka, mire valóban beköltözhető, használható lesz.


Itt jövünk mi a képbe!

Vállaljuk családi- és társasházak, nyaralók, borospincék, irodák stb. komplett generálkivitelezését, garanciával, megtekinthető referenciákkal. Átalánydíjas szerződést kötünk, ami azt jelenti, hogy a műszaki tervdokumentáció egészére adunk egy kerek egész költségvetést, semmiféle szükséges pót/mellékmunkáért nem számolunk fel további költséget, és ezt írásban rögzítjük. A munka teljes bekerülési költsége így a gyakorlati tapasztalatok alapján kisebb, az átfutási idő pedig lényegesen rövidebb lesz, mintha az építtető próbálná meg összehangolni az egyes vállalkozók, anyagbeszállítók, fuvarozók stb. tevékenységét. Saját fizikai létszámmal (kőműves, ács, festő), és évek óta összeszokott alvállalkozó brigádokkal (elektromos, gépész, burkoló) rendelkezünk.


Tájékoztató jellegű adatok

  • Egy családi ház kivitelezése szerkezetkészre 6-10 hét, kulcsrakészre 4-9 hónap, bonyolultságtól és szinszámtól függően
  • Egy alapfelszereltségű családi ház ára 150-160, társasház esetén 140-150 E Ft/m2 (+Áfa)
  • Igény esetén vállaljuk a szükséges ügyintézést is: hatóságok, közművek, engedélyek stb.
  • Cégünk Felelős Műszaki Vezetője én vagyok
  • Az elkészült épület energetikai tanusítását ("zöld kártya") ingyen elvégezzük
  • AKCIÓ! Ha velünk kiviteleztet, a statikai és a gépészeti terveket most ingyen elkészítjük!
  • A teljesítés határidejét kötbér terhe mellett vállaljuk!
  • Az elvégzett munkákra 5 év, a tartószerkezetekre és a szigetelésekre 15 év garancát vállalunk