Lakásfelújítás, bővítés, épületek átalakítása


Lakásfelújítás

Első osztályú minőségben újítunk fel lakásokat, elsősorban generálkivitelezés keretében, de néha vállalunk részmunkákat is (festés-mázolás, tapétázás, burkolás). Megrendelőink megelégedésére és a határidők, valamint a költségkeretek betartásával végeztünk számos lakásfelújítást a főváros IX., XIII., XIV., XXII. kerületében, valamint Szentendrén.

Ha mi kivitelezzük az Ön lakásának felújítását, egy kézben van minden munkafázis a bontástól a kőműves munkán, a fűtés- és elektromos szerelésen át a festésig és az asztalosmunkáig minden. A Gipszkarton szerelés c. fejezet legfelső fotóján látható lépcsőt, szekrényt és kőburkolatot is társaságunk kivitelezte.

Fiatal, lelkes szakembergárdával állok az Önök rendelkezésére. Kérésre további képeket is tudok küldeni megvalósult munkáinkrók, illetve van néhány megtekinthető referenciamunkánk is, természetesen a tulajdonosokkal előre egyeztetve. Minden elkészült munkánkra 3 év garanciát vállalunk, de javításra eddig nagyon kevés esetben volt szükség. Remélem, hogy nemsokára Önt is elégedett vevőink közé sorolhatjuk, és megújult otthonának képe gazdagíthatja ennek a honlapnak a referencia-gyűjteményét!

Lakásfelújítás: felújított fürdő Lakásfelújítási munkák - egyedi lépcső

Emeletráépítés, családiház bővítés

Több alkalommal kiviteleztünk családi házra, illetve társasházra történő emeletráépítést (ld. Referenciáknál is!). Cégünk egyik büszkesége a Bartók Béla út 15 alatt, műemlék jellegű, 5 emeletes (!) házon végzett emeletráépítés, ahol több, mint 30 méter magasra kellett a vendégfödém acélgerendáit beemelni. Az így létrejött nagy teherbírású szerkezetre épült a 6. emelet, ami egyik felén tetőtéri jellegű, a másik oldalán normál mennyezetű lett. A kölcsönös bizalomnak köszönhetően a 180 m2-es lakás teljes belső munkálatait is mi végezhettük. A munkáról elismerő cikk jelent meg a Lakáskultúra magazin 2006. októberi számában.

Családiház bővítés - új tetőszerkezet, emeletráépítés

Ingatlanok átalakítása

Nagy gyakorlattal vállaljuk régi, akár műemléki épületek szerkezeteinek (pl. fafödém, fedélszék, szigetelés nélküli falazatok, bádogos szerkezetek) átvizsgálását, megerősítését, javítását. (A képen az edelényi Cobourg-kastély egyik toronysisakjának gombamentesítése és megerősítése látható.) Egy ilyen jellegű háznál semmiképpen nem tanácsos a szomszéd kőművest hívni a felújításhoz, mert pl. a régi faszerkezetek nem szakszerű kiszellőztetése, a nedves, esetleg gombafertőzött falon nem megfelelő vakolat használata súlyos károkat okozhat, az esztétikai hibákon túl az épület állékonyságát is veszélyeztetheti. Adott esetben a megfelelő technológia kiválasztásához mi is igénybe vesszük tapasztalt, bevált szakmérnök kollégák segítségét.

Lakásfelújítás előtt: gombafertőzött faszerkezet